9 Nisan 2015 Perşembe

Diyarbakır EDAŞ Elektrik Fatura Ödeme İşlemleri

Diyarbakır EDAŞ Elektrik Fatura Ödeme İşlemleri
Diyarbakır elektrik faturalarını ödeme ve diğer konularda  oluşabilecek talep ve ihtiyaçlarınızı EDAŞ dağıtım şirketinin web sayfasından bulabilirsiniz. Online işlemler bölümüne giriş yaparak elektrik faturaları hakkında soru sorabilir ve teknik bilgi yardımı talep edebilirsiniz. İnternetten kredi kartıyla elektrik faturası ödemek dışında bu açılan ekrandan yapabileceğiniz diğer işlemler, Diyarbakır Elektrik Fatura Sorgulamanın yanında,  Diyarbakır Elektrik geçmiş borç sorgulama gibi işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. İşlem kodunuzu ve müşteri numaranızı ya da abone üyeliğinizi açılan kutucuğa yazmanız ve diğer yönlendirmelerle size söylenen işlemleri yapmanız sonucunda ödeme işleminizi yapmış olmaktasınız.

Diyarbakır EDAŞ elektrik fatura ödeme işlemlerini gerçekleştirmenin yolları o kadar fazladır ki canınız hangisinden isterseniz hangi bayisinden yatırmak isterseniz veya mobil yollardan, internet aracılığı ile ve bankamatiklerden veya belirtilen diğer ATM lerden PTT şubelerinden diğer belirtilen ödeme noktalarından yatırabilirsiniz. Normal iş saatleri arasında vezne ödemelere denk gelemezseniz sizler 23.30 kadar hizmet veren web sitelerin sayafalardan yapabilirsiniz.
Bu faturaları belli bir zaman diliminde yatırmamanız durumunda elektrik faturanıza ekstra olarak ceza ücreti eklenir. Belli bir dönem sonrasında bu yatırılmayan borçlar birikirse elektrik saatinize mühür vurulması durumu ile karşılaşabilirsiniz ve üzerine elektrik kesintisi cezasını alırsınız. Böyle durumlarla karşılaşmamak için elektrik faturanızın zamanında ödemek bu gibi sorunları ortadan kalkacaktır. Bunun için kolaylık sağlanması açısından yukarıda verdiğimiz ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberler Haberler iyi100 Toplist Siteniz - Siteni Ekle elektrik faturası ödeme turkcell fatura ödeme avea fatura ödeme vodafone fatura ödeme